GR   UK

progressiveee

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ

Τα προοδευτικά κοπτικά διαμορφωτικά καλούπια χρησιμοποιούνται σε παραγωγή εξαρτημάτων πολλών τεμαχίων και σχεδιάζονται να λειτουργούν σε πρέσες υψηλών ταχυτήτων. Η εταιρία μας κατασκευάζει υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας προοδευτικά καλούπια για γενικές εφαρμογές. Διαθέτουμε τον εξοπλισμό και την πείρα για να μελετήσουμε και να κατασκευάσουμε καλούπια που καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες.



 

Blistera

ΚΟΠΤΙΚΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΓΙΑ BLISTER, SMART CARDS

Τα κοπτικά καλούπια για blister και έξυπνες κάρτες είναι κατασκευές με μικρές ανοχές και ιδιαίτερη αντοχή στην παραγωγή. Έχουμε την δυνατότητα με τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία μας να κατασκευάσουμε τέτοιου είδους καλούπια με εξαιρετική ποιότητα και λογικά κοστολόγια.



 

injection

ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ

Η εταιρία μας για πάνω από 35 χρόνια σχεδιάζει και κατασκευάζει καλούπια για πλαστικά εξαρτήματα. Χρησιμοποιούμε τελευταίας γενιάς σχεδιαστικά προγράμματα για να δοκιμάσουμε το τελικό προϊόν λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους πριν ακόμα ξεκινήσουμε την κατασκευή. Ο εξοπλισμός μας και ο ποιοτικός έλεγχος σε κάθε στάδιο της παραγωγής βεβαιώνει την άρτια κατασκευή.



 

parts

ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ

Κατασκευάζουμε εξαρτήματα ακριβείας με τον εξοπλισμό μας, ο οποίος είναι τελευταίας τεχνολογίας και με την τεχνογνωσία μας την οποία διαρκώς βελτιώνουμε καταφέρνουμε να παράγουμε αντικείμενα τα οποία ξεπερνούν τις απαιτήσεις του πελάτη.



 

edm

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΣΕ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΣΥΡΜΑΤΟΣ

Ένα από τα δυνατά σημεία της εταιρίας μας είναι και η παροχή υπηρεσιών στην διάβρωση σύρματος. Η εμπειρία μας στο αντικείμενο αυτό είναι πολύ μεγάλη και λόγω του ότι είμαστε και κατασκευαστές καλουπιών καταλαβαίνουμε καλύτερα τις ανάγκες του πελάτη και προτείνουμε λύσεις και εναλλακτικούς τρόπους σχεδίασης και υλοποίησης με γνώμονα την διατήρηση χαμηλών κοστολογίων και άριστου τελικού αποτελέσματος.



 

sinking

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΠΗΣ ΣΕ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΒΥΘΙΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΥΣΗΣ ΟΠΩΝ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥ

Παρέχουμε υπηρεσίες για κοπές σε διάβρωση βύθισης CNC και διάνοιξης οπών μικρής διαμέτρου. Μπορούμε να τρυπήσουμε από 0,3 χιλ. έως 3,0 χιλ. σε ένα βάθος 200 χιλ. ανάλογα την διάμετρο σε υλικά δύσκολα όπως βαμμένος  χάλυβας , καρβίδιο, χαλκός, αλουμίνιο, τιτάνιο κλπ.



 

laser stampo

ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LASER

Στον υπάρχον εξοπλισμό μας προστέθηκε τελευταία και ένα laser CNC με το οποίο μπορούμε να μαρκάρουμε εξαρτήματα με διαδρομές 330χ340χ390 και ακρίβεια 0,02 στις μετακινήσεις. Διαθέτει περιστροφικό άξονα και κάμερα για το κεντράρισμα. Η πηγή είναι 20 W FIBER. Υπάρχει η δυνατότητα μαρκαρίσματος σε ανοξείδωτο χάλυβα σε διάφορους χρωματισμούς.



 

engrrrrrr

ΣΚΑΛΙΣΜΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ LASER

Το ίδιο laser έχει την δυνατότητα με σκαλίσει τρισδιάστατες μορφές με ειδικό λογισμικό που διαθέτει. Η λεπτομέρεια και η πολυπλοκότητα των μορφών το οποίο μπορεί να διαχειριστεί είναι εντυπωσιακή.